Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δείτε στον χάρτη ποια νησιά έχουν βαφεί κόκκινα.

Τυχαιό Κύριε Πρωθυπουργέ και κ. ΥΠΕΞ;; Αλήθεια τι συζητά μυστικά με τους τούρκους ο ΕΛΙΜΕΠΙΤΗΣ, και γνωστός Ανανιακός τ. πρέσβης Παύλος Αποστολίδης (συνημμένο) ;;;

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.9269/pub_detail.asp

Η κρίση, ο Σόρος και οι Illuminati

Η Ελλάδα έρμαιο των ‘Πεφωτισμένων’ με στόχο την καταστροφή της Ευρώπης και την ένωση του Κόσμου υπό την κυριαρχία τους

Είναι πια βέβαιο ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται από το εβραιοαμερικανικό λόμπι των ‘πεφωτισμένων’ ως πιόνι και ως κύριο εργαλείο καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Mαζί με την Ιρλανδία την οποίαν μετέτρεψαν και αυτή εν μια νυκτί σε εργαλείο καταστροφής διαλύοντας τις τράπεζες της με τοξικά προϊόντα – πράγμα ιδιαίτερα εύκολο για αυτούς.

Με τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει ο δρόμος της συνένωσης όλου του αναπτυγμένου κόσμου υπό την κυριαρχία των ‘Illuminati’.

Δείτε την χρονική σειρά των γεγονότων:

Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι παρά το μεγάλο χρέος μας θα τα καταφέρουμε μόνοι μας χωρίς ξένη βοήθεια.

Λίγες μέρες μετά, την πρωτοχρονιά του 2010 ο Πρωθυπουργός κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Ζαβού (αδελφού του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ) κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου και ‘πεφωτισμένου’ Τζορτζ Σόρος και φίλου του άλλου ‘πεφωτισμένου’ μεγαλοκερδοσκόπου Τζον Πόλσον.

Είναι σίγουρο πια ότι σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκε το πώς η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη καταστροφή της Ευρωζώνης μέσω φυσικά της δικής της αυτοκαταστροφής. Και αυτό είναι σίγουρο αφού λίγο καιρό μετά στη Νέα Υόρκη – σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal – ο Στέλιος Ζαβός οργάνωσε ‘μυστικό δείπνο’ για το πώς θα εξελιχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ (!!!) με καλεσμένους τον Τζορτζ Σόρος, τον Τζον Πόλσον και τον Νουριέλ Ρουμπινί και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.

Οι Σόρος, Πόλσον και άλλοι ‘Πεφωτισμένοι’ αφού τοποθέτησαν δισεκατομμύρια ευρώ σε παράγωγα που ευνοούνται από την κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας έδωσαν πέρυσι την άνοιξη το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Ελληνική κρίση που έφερε σήμερα την χώρα μας στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. (καταντάει γελοίο να μας επισκέπτονται οι κερδοσκόποι αυτοί που μας έφεραν σε σημερινή μας θέση και να μα υποδεικνύουν πώς να σωθούμε !!!)

Σήμερα είμαστε μάρτυρες της σαρωτικής επίθεσης της παγκόσμιας Τάξης των ‘Πεφωτισμένων’ κατά του γαλλογερμανικού άξονα που κρατάει ακόμα όρθιο το Ευρώ και την Ευρωζώνη.

Η παγκόσμια αυτή Τάξη δεν δίστασε ακόμα να βάλει φωτιά σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τον Αραβικό κόσμο προκειμένου να χτυπήσει οικονομικά την Ευρώπη. Το 80% των οικονομικών σχέσεων των χωρών αυτών γίνεται με την Ευρώπη ενώ η αύξηση των τιμών του πετρελαίου πλήττει ιδιαίτερα την ήπειρο μας.

Η Ενωμένη Ευρώπη πρέπει οπωσδήποτε να διαλυθεί προκειμένου η εβραιοαμερικάνικη Τάξη των ‘Illuminati’ να ενώσει ‘όλον τον κόσμο υπό την κυριαρχία της.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας η οποία δυστυχώς χρησιμοποιείται – χωρίς φυσικά τη θέληση της – στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των ‘Πεφωτισμένων’.

http://www.elora.gr/portal/greece/14-economy/3052-------illuminati

Διώχνουν τους Ἕλληνες ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Διώχνουν Ἕλληνες καὶ παραδίδουν τὴν χώρα σὲ ΛΑΘΡΟεποίκους!

Είναι να διερωτάται κάποιος, μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος αυτών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα… Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν φύγει τα τελευταία 2,5 χρόνια, πάνω από 100.000 νέοι κυρίως για χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά.
Υπολογίζεται ότι το μεταναστευτικό τεύμα των ετών 1950-1965 στοιχισε στην χώρα 20 χρόνια ανάπτυξης που έχασε λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων.

Ας παύσουν να ελπίζουν οι εν Ελλάδι παραμένοντες Έλληνες πως μπορούν να επιβιώσουν καλύτερα στην αλλοδαπή. Η Αυστραλία που γνωρίζω καλώς ακολουθεί τις χώρες της Δύσης προς την αυτοκαταστροφή διότι αυτό είναι το μονόδρομο-πρόγραμμά της και δεν αλλάσσει. Η Αυστραλία είναι μόνον ελάχιστο χρόνο πίσω από την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, και όταν αυτή χτυπήσει εδώ οι Έλληνες νεομετανάστες θα βρεθούν «επί ξύλου κρεμάμενοι» μήν έχοντες ούτε τα εισητήρια επιστροφής. Οι μεγάλες Κοινότητες Σύδνεϋ και Μελβούρνης ήδη χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους στους τοκογλύφους, και οι ριζωμένες εδώ Ελληνικές οικογένειες αρχίζουν να διαλύονται με διαζύγια, μικτούς γάμους, πτωχεύσεις, και με παραστρατημένα παιδιά. Η δε αλληλοεχθροπάθεια μεταξύ Ελλήνων είναι παραδειγματική. Ζω το δράμα των Ελλήνων σαν σύγχρονη Τραγωδία άμεσα σε δικαστήρια ως διερμηνέας.
Ουδείς Έλλην πρέπει να ελπίζει για καλύτερο βίο εδώ. Μην ακούτε αυτούς που δεν ξέρουν τι γίνεται στην Αυστραλία, ακόμα κι αν κατοικούν εδώ. Σπατάλησαν την ζωή τους ως δούλοι και η γνώση τους περιορίζεται μόνο στις άμεσες και πολύ στενές εμπειρίες και σε ελάχιστα αγγλικά, ίσα-ίσα για να ψωνίζουν τα αναγκαία. Επιπλέον, οι Έλληνες νεομετανάστες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Ασιάτες που είναι παμπόνηροι, έξυπνοι, αλληοϋποστηριζόμενοι μεταξύ τους, και υποβοηθούμενοι από Μαφίες. Οι νέοι λευκοί Αυστραλοί ήδη φεύγουν και πάνε αλλού να εργαστούν διότι το Σύστημα προκλητικά αναγνωρίζει ψευδή τριτοκοσμικά πτυχία, και ταυτόχρονα ενθαρρύνει κι εκπαιδεύει τους Ασιάτες για ειδικευμένους επαγγελματίες δίδοντάς τους τα κλειδιά της χώρας. Παράλληλα ευνοεί τους Μεσανατολίτες κι Αφρικανούς για εργάτες. Όλοι τους δε εχθρεύονται την χώρα που τους φιλοξενεί και μαζί της αδιάκριτα όλους τους λευκούς. Οι Έλληνες θα βρεθούν αβοήθητοι μεταξύ Σκύλας και Χάριβδος.
Ας καταλάβουν οι Έλληνες φυγάδες της οικονομικής κρίσεως πως η μόνη τους ελπίδα είναι ο Υπερ Πάντων Αγών και τίποτε άλλο. Η δε περίοδος των «ισχνών αγελάδων» θα είναι γενική σε όλη την υφήλιο διότι χρησιμεύει ως εργαλείο μεγάλης χρονικής διαρκείας ανακατανομής πλούτου επειδή τα θέλουν όλα δικά τους οι διεθνείς κλεπτοκράτες παντού. Και μεσ’ στον κουρνιαχτό του πελαγώματος θα ξανα-ακούσουν το θρασσύτατο «μαζί τα φάγαμε» στην Αγγλική γλώσσα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! Κι ετοιμαστείτε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Πολύδωρος
============================================================

Πώς οι Εβραίοι της Wall Street διέλυσαν την Ελλάδα